Friday, September 19, 2014

MAJLIS JALINAN KASIH AIDILFITRI

Assalamualaikum wrt...

Pada 30 Ogos 2014, Restu Kids telah melangsungkan Majlis Jalinan Kasih Aidilfitri bagi meraikan bekas pelajar & ahli Kelab Restu Kids 2006-2014. Ucapan terima kasih kami ucapkan kepada semua yang telah gigih membuat persiapan & menjayakan program... Kami juga terharu di atas sokongan ibubapa yang sudi datang walaupun anak-anak mereka telah lama tamat belajar di Restu Kids & membolehkan kami mengumpul pelajar-pelajar lama... Jom kita lihat gambar-gambar yang sempat kami rakamkan untuk tontonan semua...Di belakang tabir.... penyediaan makanan oleh staf Restu Kids & Restu Cafe...Candy BoothRuang makan


Ucapan aluan oleh Teacher Fardilla

Sesi menukar hadiah diantara pelajar, bekas pelajar & ahli kelab Restu Kids.


Bergambar kenangan bersama guru, ibubapa & pelajar Restu Kids di hadapan lobi Yayasan Restu sebelum menjamu selera...Menjamu selera & menikmati hidangan yang disediakan...Sesi cabutan bertuah...selingan sambil jemputan menjamu selera.

Photo Booth yang kami sediakan untuk jemputan merakamkan kenangan bersama ahli keluarga & kenalan.

Kami keluarga Restu Kids memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan semasa majlis berlangsung. Pelbagai program menarik akan kami laksanakan lagi pada tahun akan datang. Kepada ibubapa/penjaga, teruskan dengan sokongan anda kepada Restu Kids. Diharapkan dengan berlangsungnya program seperti ini dapat mengeratkan lagi silaturrahim diantara ibubapa & guru begitu juga pelajar & bekar pelajar Restu Kids.
Terima kasih kami ucapkan...

No comments:

Post a Comment